Обвиненията срещу Тръмп изглеждат смешно.Това каза Ивета Чернева, анализатор по международни

...
Обвиненията срещу Тръмп изглеждат смешно.Това каза Ивета Чернева, анализатор по международни
Коментари Харесай

Ивета Чернева: Обвиненията срещу Тръмп изглеждат смешно

Обвиненията против Тръмп наподобяват смешно.Това сподели Ивета Чернева, анализатор по интернационалните въпроси, в аудиокаста " Това е България " на " Фокус "  във връзка с ареста на някогашния американски президент Доналд Тръмп.

" Ако погледнем в по-голям мащаб, американски президенти са правили военни закононарушения: над 300 хиляди цивилни са убити в Ирак в резултат на войната на Джордж Буш през предишното десетилетие, Бил Клинтън бомбардира Балканите – там нищо не се случи като законови дейности, Барак Обама пращаше дронове, които убиваха цивилни. Така че в случай че би трябвало да погледнем в огромния мащаб, американските президенти са отговорни за всевъзможен вид военни закононарушения. На този декор обвиняванията против Доналд Тръмп наподобяват малко смешно. Приличат на сериалите, които той правеше ", сподели анализаторът. 

Тя сподели, че повдигнатите обвинявания са странни и по не позволяват проблемите, които има сега Съединени американски щати и цялото общество. 

" Обвиненията са много странни. Имаме филм, имаме порно звезда, имаме плейбой модел, имаме портиера на Тръмптауър, който също е получил някакви пари. Ситуацията е като " Семейство Адамс ", и е верен въпросът кому е нужно това сега ", изясни Чернева.

Международният анализатор посочи, че по американското законодателство не е нелегално да се заплати на някого, с цел да не се приказва за някакво осъществено деяние. Единственото закононарушение съгласно думите й е това, че документи са били фалшифицирани. Според нея целият случай визира повече персоналния живот на Тръмп, в сравнение с американското общество. 

" По американското законодателство да платиш на някого, с цел да си замълчи, не е нелегално. Незаконната част е това, че самите документи са фалшифицирани. Те споделят, че става въпрос за адвокатски услуги, а в действителност са било пари, плащани на хора, които просто би трябвало да си замълчат за някаква отрицателна история. На портиера на Тръмптауър му е платено 30 000 $, с цел да си замълчи, че Тръмп  има нелегално дете от другата жена. Тук става въпрос за по този начин " закононарушение " против колегата на Доналд Тръмп, само че не считам, че това е нещо, което въздейства зле на американското общество. Мащабът просто не си съответствува с същинските закононарушения и защо сега го гонят ", изясни тя.

Цоня СЪБЧЕВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР